Orselle presenteert het live seminar: familieopstellingen!

Familieopstellingen

De snelste weg naar de oplossing van ongrijpbare problemen

Familieopstellingen

De snelste weg naar de oplossing van ongrijpbare problemen

Wat is een familieopstelling?

Familieopstellingen is een fysieke visualisatie van het familiesysteem. Waarbij het mogelijk is dat verschillende mensen als representant voor jouw familiesysteem dienen. Op het moment dat zij op een bepaalde manier door de ruimte bewegen, dan komen ze op een bepaalde plek te staan en krijg je te zien wat er in de diepte van het systeem speelt.

Simpel gezegd is een familieopstelling een visualisatie waarbij het onzichtbare zichtbaar wordt. Naar onze mening een van de meest effectieve manier om naar de diepte te gaan en een verandering in het leven aan te brengen waar nodig. 

Met ons hoofd is een familieopstelling niet te bedenken. Dit is iets dat op het innerlijk gevoel gaat.

Blinde vlekken worden zichtbaar.

Andere deelnemers dienen als representant van de mensen om jou heen en stellen zich op een bepaalde wijze in de ruimte op, die precies lijkt op jouw situatie. In een opstelling wordt helder hoe jij in verhouding staat tot anderen. Blinde vlekken worden zichtbaar.

Door een opstelling dienen zich oplossingsrichtingen aan. Je krijgt een andere kijk op de situatie, die zal doorwerken in je leven. Vanzelf wordt duidelijk hoe je kunt handelen.

Deelnemers aan de opstellingendagen vinden een opstellingendag van tevoren vaak spannend. De ervaring leert dat bijna iedereen zich altijd verrijkt en gesterkt voelt. Ook is ruimte ontstaan, die voorheen niet gevoeld werd. Oplossingsrichtingen dienen zich aan en dan wordt duidelijk wat je te doen staat om jouw vraagstuk adequaat op te pakken.

Wat er in het systeem gebeurt, is niet voor te stellen.

Elk denkbaar thema, vraag, probleem of wens is op te stellen. Vooral degenen die zichzelf blijven opdringen.

Als je een opstelling doet, plaats je op gevoel representanten (de andere deelnemers) in de ruimte. Het is fascinerend om te zien dat de representanten in de opstelling toegang krijgen tot de gevoelens en onderlinge relaties van degenen die zij representeren. De opstelling maakt (gedrags)patronen zichtbaar die in het systeem voorkomen. Wat er in het systeem gebeurt, is niet voor te stellen. De energie van dat moment bepaalt wat er daarna gebeurt.

Krijg inzichten in onbewuste patronen.

De opstellingen zijn voor iedereen geschikt, je hoeft geen ervaring te hebben met deze manier van werken. Opstellingen hebben invloed op het systeem van jezelf en je familiesysteem, maar ook op de deelnemers en representanten. Als deelnemer/representant leer je ongelooflijk veel en krijg je inzicht in je eigen thema’s!

Wanneer kan een Familieopstelling onder andere uitkomst bieden?

Verantwoordelijk

Je draagt een zwaar gevoel van verantwoordelijkheid met je mee en je hebt het gevoel alsof je iedereen tevreden moet houden. Daarbij zet je jezelf altijd op de tweede plaats.

onzekerheid

Je hebt een sterk gevoel van onzekerheid, maar je hebt geen idee waar dit vandaan komt. Je probeert veel trucjes, maar niks werkt.

grenzen

Je hebt moeite om jouw grenzen aan te geven en je vindt het lastig om “nee” te zeggen. Dit gaat ten kosten van jezelf.

druk

Het kan zijn dat je slecht tegen de druk van het dagelijks leven kunt en daardoor vast zit. Je wilt heel veel doen, maar er komt niks van de grond.

financiën

Het is mogelijk dat nieuwe opdrachtgevers uitblijven of dat op dit moment het geld niet naar je toe wilt stromen.

onrust gezin

Wellicht is er onrust binnen het gezin en vraag je je af hoe je tot meer verbinding met elkaar kunt komen en de rust kan creëren.

Live familieopstelling, zie ik jou daar?

Algemene informatie

Locatie:
Omgeving Breda

Datum:
3 april 2022 van 09.30 tot 12.30

Uren
Min
Sec

Familieopstelling

€79

€47

Maak kennis met de begeleiders: Angelica de Brouwer & Orselle Hendriksen

Als coaches en oprichters van Mindset Family is het onze missie om verbinding met jezelf te ervaren en daardoor met je omgeving. Deze missie drijft ons om dagelijks content te delen, mensen te coachen en trainingen te geven. De afgelopen 5 jaar hebben we enorm veel geïnvesteerd in onze mentale welzijn. Het is aan ons om dit met de wereld te delen, zodat een ieder de vrijheid kan creëren naar waar diegene verlangt.

Mindset-Family.-1.jpeg

Wat vinden anderen van mij?

Veelgestelde Vragen

Deze familieopstelling vindt plaats op 6 februari 2022 in Centrum Ont-Moet in Bergen op Zoom. De dag begint om 09.30 uur en tot 12.30 uur. Het is een intensief programma.

Het verstandig om je te kleden op zowel koude als warmere temperaturen. Neem bijvoorbeeld een trui of vest mee die je over een shirt of blouse kunt doen.

Je gaat nieuwe inzichten krijgen die je leven positief zullen veranderen. Je zult anders gaan denken en hoe je meer je leven kunt inrichten zoals jij dat wilt. Je krijgt helderheid in je belemmerende patronen en hoe je die doorbreekt. Veel mensen maken na dit event belangrijke keuzes die hun leven voorgoed (in positieve zin) veranderen. Ons motto:
Verander de betekenis en creëer vrijheid.
Hoe je daar zelf invulling aan wilt geven is aan jou, maar wij geven je alle tools en inzichten hoe je dit kunt realiseren.

YES! Tot Bij Deze Familieopstelling!